SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Svedala HK

Varmt välkomna till Svedala HK!

 

Vi är en liten och familjär handbollsförening i Svedala som försöker lyfta fram och utveckla handbollen inom kommunen. Vi tycker att handbollen är en fantastisk idrott som ska vara till för alla och vi arbetar alltid för att ge alla våra spelare rätt möjligheter att utvecklas. 

 
Om du vill börja spela handboll får du gärna ta kontakt med ledaren i rätt åldersgrupp. Om du har frågor och funderingar, eller om du helt enkelt inte vet vilket lag som passar bäst, ta gärna kontakt med vår ordförande Jakob så hjälper vi dig att hitta rätt. 

Här hittar du information om vår förening, och våra olika lag.
På respektive lagsida hittar du allt du behöver veta gällande träningstider, och kommande matcher. Klicka på "Kalender" för att få all information. Länkar till våra lagsidor hittar du längst upp på sidan.
 
Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Corona information 24/1- 2021
2021-01-24 10:03
Kommunen och idrottsförbund öppnar upp för träning inomhus igen på ett coronasäkert sätt för ungdomar födda 2005 och senare.
I och med detta återgår våra ungdomsgrupper till sin träning och mer info kommer från respektive grupps ledare. 


CORONAINFORMATION FRÅN SKÅNES HF & SHK 17/11
2020-11-17 20:40

Det är fortsatt snabb smittspridning i Skåne just nu. Alla måste fortsatt bidra och ta sitt ansvar.  De allmänna råden har förlängts till 22/12.


Under en period tom. 22/12 gäller följande ”Allmänna råd” i Skåne och vi förväntar att de följs:


Seniorer och äldre ungdom (f.2004 och äldre)

  • All Skånsk Tävlingsverksamhet pausas i ytterligare tre veckor till och med den 22 december.
  • Vi återkommer med hur seriespelet skall se ut efter pausen. Vi har dialog med andra distrikt och SHF för att information och lösningar skall vara liknande i hela Sverige. Denna information kommer innan den 27 november.
  • Detta innebär fortsatt att födda 04 och äldre pausar all verksamhet i ytterligare tre veckor, träning såväl som match.

Barn och ungdom (f.2005 och yngre)

  • Samtliga matcher i serier för barn och ungdomar U8 till U19 ställs in under perioden. Det vill säga att matcher under hela pausperioden, det vill säga från 27 oktober till den 22 december inte skall spelas och kommer inte heller att spelas efter pausperioden.
  • Anledningen till att vi ställer in matcherna under perioden är att vi nu passerat gränsen för vad som är möjligt att spela ikapp är passerad. Detta kommer till att leda att lag i våra serier inte kommer att ha spelat lika många matcher när serien är slut, men så får det vara och det finns ingen försvarlig lösning för att lösa detta.
  • Födda 05 och yngre kan träna men ej spela match.

Allmänna råd gäller som tidigare;

  • Stanna hemma vid minsta symptom
  • Var noga med handhygienen
  • Byt om hemma
  • Dela ej vattenflaskor och handdukar

Hälsningar,
Styrelsen Svedala HK

Coronavirus !
2020-03-12 18:04
Hej Medlemmar,

Med anledning av situationen kring det besvärliga covid-19 viruset och de färska rekommendationer från Svenska Handbollsförbundet pausas all träning och tävlingsverksamhet från och med idag och tills vidare.

Följ utvecklingen och rekommendationer från folkhälsomyndigheten under tiden Handbollen pausas och så hoppas jag vi kan ses snart igen,  ta hand om er.

Se gärna det bifogade informativta klippet  

Bästa Hälsningar Styrelsen via Peter
Svedala HKs Jubileumsfest
2019-10-06 14:33
 
Nyheter från våra lag
Det finns inga nyheter..
 
Tagga #svedalahk på Instagram!
Sponsorer
Stöd Svedala HK
Stöd Svedala HK